Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@12:10:34 GMT

هند صادرات چای و برنج به غرب آسیا را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۷۰۸۹

هند صادرات چای و برنج به غرب آسیا را افزایش می‌دهد

به گزارش امروز (پنجشنبه) نشریه "اکونومیک تایمز" ایران، چین و روسیه خواهان واردات چای سیاه از هند هستند. صنعت چای این کشور به دلیل شیوع "ویروس کرونا" و قرنطینه سراسری، ۱۰۰ میلیون کیلوگرم کاهش یافته است. 
رییس شرکت "چای آسیا"ی هند به این نشریه گفت: کشورهای غرب آسیا از جمله ایران برای خرید برنج باسماتی هند نیز اقدام کرده‌اند، اما تاجران برنج این کشور احتمالا ماه رمضان را از دست خواهند داد، زیرا ارسال محموله‌های برنج به ۴۰ تا ۵۰ روز زمان نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
"موهیت اگروال" اضافه کرد: تقاضای خوبی از سوی ایران برای چای "ارتدکس" هند وجود دارد. بانک‌های ایران باز شده‌اند و پرداخت‌ها برای محموله‌های قبلی وصول می‌شوند. 
وی افزود: در مقایسه با سال گذشته قیمت چای در بازارهای جهانی حدود ۷ تا ۸ درصد افزایش یافته و به سطح ۲۸۰ تا ۳۰۰ "روپیه" (واحد پولی هند) در هر کیلوگرم به فروش می‌رسد. 
۳۰ درصد از صادرات برنج باسماتی هند به مقصد ایران انجام می‌شود و ایران بزرگ‌ترین واردکننده این محصول هند در جهان است. 
هند سالانه ۴ میلیون تن برنج به کشورهای مختلف صادر می‌کند که از این میان، ایران، عربستان، کویت، امارات، آمریکا و انگلیس بزرگ‌ترین مشتریان این محصول هند هستند. 
به گفته کارشناسان هندی، نیاز ایران به واردات سالانه یک میلیون تن برنج و به طور متوسط هر ماه ۱۰۰ هزار تن، بازار پرسودی را برای صادرکنندگان برنج هندی فراهم کرده است. 
داده‌های منتشر شده از سوی کمیته صنایع چای هند نیز نشان می دهد که واردات چای ایران از هند در سال گذشته افزایش یافته و این کشور با عبور از روسیه به بزرگ‌ترین خریدار چای هند در جهان تبدیل شده است. 
بر اساس داده‌های منتشر شده، ایران در سال گذشته حدود ۵۳.۵ میلیون تن چای از هند وارد کرده که این مقدار در مقایسه با سال ۲۰۱۸ یک افزایش ۷۴ درصدی را از خود نشان می‌دهد. 
ایران همچنین یک خریدار بزرگ چای ارتدوکس هند است. این کشور سالانه ۲۸ تا ۳۰ میلیون کیلوگرم از این نوع چای از هند خریداری می‌کند. 
هند که دومین کشور صادرکننده چای به جهان است، معمولا چای از نوع "سی تی سی" را به کشورهایی از جمله پاکستان، مصر و انگلیس صادر می‌کند، در حالی که این کشور محصولات چای از نوع ارتدوکس را به کشورهایی همچون ایران، عراق و روسیه ارسال می‌کند. 
چای به دو شیوه سنتی ارتدوکس (Orthodox) و غیر سنتی (CTC) تولید می‌شود. تفاوت این دو شیوه به نوع مالش و لوله کردن برگ سبز چای مربوط می‌شود. 
در شیوه CTC کلیه سلولها و رنگدانه‌های چای اکسیده می‌شوند و در نتیجه این نوع چای از نظر رنگ و کیفیت نسبت به شیوه سنتی برتری دارد. 

 

برچسب‌ها هند نوشیدن چای برنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند نوشیدن چای برنج هند نوشیدن چای برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۷۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور، از قرارگیری ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عباس مختاری گفت: با وجود آن که بیماری لکه سفید میگو چند سالی است گریبان پرورش دهندگان این بخش را گرفته، ایران در زمینه تولید میگو دارای رتبه دوازدهم دنیا است.

وی با بیان این که این بیماری، از خطرناک‌ترین بیماری‌های ویروسی میگو در دنیا بوده و هر ساله بیشتر از 3 میلیارد دلار خسارت مستقیم به این صنعت وارد می‌کند، افزود: با این وجود با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته در مراکز تکثیر میگو و کنترل گلوگاه‌ها، این بیماری تحت کنترل درآمد.

صادرات محصولات شیلاتی به اتحادیه اروپا، اوراسیا و چین

وی افزود: صادرات محصولات شیلاتی به 67 کشور جهان طی سال گذشته، نشان از رشد صنعت آبزیان در کشور دارد و امسال نیز مانند سال گذشته، محصولات شیلاتی در لیست A صادرکنندگان اتحادیه اروپا، صادرات به اوراسیا و همچنین صادرات به چین قرار گرفت و محصولات ایران به بخش قابل‌توجهی از کشورهای دنیا صادرات شد.

کنترل بیماری لکه سفید میگو

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور تصریح کرد: بنابه اعلام مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور، در سال 1402 خوشبختانه از 880 مزرعه پرورش میگو هیچ‌کدام آلوده به بیماری لکه سفید میگو تشخیص داده نشد و تلفاتی نیز در این خصوص نداشتیم.

سهم 73 درصدی روسیه و همسایگان و 4 درصدی اروپا از محصولات شیلاتی ایران

وی درباره سهم وزنی و مقاصد صادراتی محصولات شیلاتی گفت: سهم همسایگان و فدراسیون روسیه از محصولات صادراتی شیلاتی جمهوری اسلامی ایران حدود 73 درصد برآورد شد که وزن تقریبی معادل 154 هزار تن دارد.

مختاری سهم ایران از بازار اروپا به دلیل پابرجایی مشکل مراودات مالی در سال 1402را فقط 4 درصد وزنی برشمرد و گفت: حجم محصولات صادر شده به اروپا معادل 82 هزار و 34 کیلوگرم است.

وی سهم صادراتی محصولات شیلاتی در بازار آ سه آن و چین را معادل 54 هزار تن عنوان کرد و ادامه داد: سهم سایر کشورها در صادرات آبزیان معادل یک میلیون و 228 هزار تن است و معادل 0.58 درصد برآورد شده است.

صادرات بیش از 210 میلیون کیلو محصولات شیلاتی در سال گذشته

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور مقدار وزن کلی انواع مختلف محصولات شیلاتی را به استناد آمار گمرک جمهوری اسلامی معادل 210 میلیون و 526 هزار و 312 کیلوگرم عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش سهم تجارت گلستان در دولت سیزدهم/ صادرات از مرز ۷۲۲میلیون دلار گذشت
  • سند امنیت انرژی تصویب شد
  • اسنادی از شرایط بغرنج اقتصاد ایران در سال منتهی به انقلاب ۵۷
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی چیست؟
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان